Пракса во ОКТА

15 Јануари, 2021, 16:47

Компанијата ОКТА објавува оглас за пракса. Повеќе информации може да се најдат на следниот линк.


Вработување и пракса во Netcetera

03 Јануари, 2021, 19:00

 

 

Netcetera објавува отворени конкурси за работа и пракса и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Отворените позиции се однесуваат на локациите во Скопје, Охрид и Битола. Во продолжение се огласите:

Во моментов, отворени се следните позиции:

 

 


Пракса во Loka

31 December, 2020, 16:15

Компанијата Loka (loka.com) ја објавува својата трета ML пракса за студентите на Финки. Нудиме интересни предизвици од полето на Machine Learning, Data Analysis, Data Mining и Data Processing.


Вработување во Infinite Solutions

25 November, 2020, 13:04

Infinite Solutions објавува оглас за вработување. Повеќе информации за позицијата и потребните квалификации на следниот линк.


Вработување во МКхост

23 November, 2020, 9:57

МКхост објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Во продолжение се огласите:

 


Пракса во Singular

23 November, 2020, 9:50

Во Singular започнуваме со програма за платена пракса за Java Developers, со можност за вработување со полно работно време. Ако сте студент во Скопје, вие сте личноста што ни треба!

Зошто треба да аплицирате:


Вработување во Emit Knowledge

04 November, 2020, 10:30

 

 


Пракса во Интелигента

24 October, 2020, 18:34

Компанијата Интелигента објавува оглас за есенска пракса. Очекуваме да се пријават талентирани и мотивирани студенти што имаат интерес за развој на апликации со користење на PHP - vanilla, Laravel, Word press и други развојни рамки.


Вработување во Македонски Телеком

06 August, 2020, 21:24

 

Македонски Телеком има потреба од  студенти кои се при крај со своите студии, кои би сакале својата кариера да ја започнат на работно местo   Соработник за апликативни решенија  во   DWH/BI Домаинот во  Служба за ERP и DWH

 

 


Вработување во Македонски Телеком

06 August, 2020, 21:09

 

Македонски Телеком има потреба од  студенти кои се при крај со своите студии, кои би сакале својата кариера да ја започнат на работно место Specialist for transport network во  Служба за транспортни и ИП платформи