Пракса во Solutionade

10 Јануари, 2020, 15:25

Solutionade is software development and CRM consulting company, focused on delivering CRM solutions based on Dynamics CRM/365 platform.


Вработување во Дата Медикал Софтвер

23 December, 2019, 13:30

Компанијата Дата Медикал Софтвер (ДМС) објавува оглас за вработување. Повеќе информации за позицијата и потребните квалификации се достапни во следниов оглас.


Вработување во Digicube

16 December, 2019, 9:12

 

Компанијата Digicube објавува оглас за вработување.

 

 

Отворени позиции се следните:


Пракса во Axeltra

16 December, 2019, 9:07

Axeltra објавува оглас за пракса на позиција Систем Админ.

За време на тримесечната практикантска програма, практикантот ќе биде вклучен во реалните секојдневни активности во областа, преку што остварува:


Вработување во Writerity

26 November, 2019, 8:53

 

 


Пракса во Интерворкс

12 November, 2019, 8:11

Интерворкс е IT компанија која постои на пазарот од 2004. Како ИТ компанија специјализирани сме во повеќе области како интеграција, развој на апликации, тестирање, итн. Споделувањето на нашето знаење со други личности е една од нашите главни вредности.


Вработување во Netcetera

06 November, 2019, 8:45

Компанијата Netcetera објавува огласи за вработување. Отворените позиции се однесуваат на локациите во Скопје, Охрид и Битола. Во продолжение се огласите:

 

 

== Оглас 1


Вработување во KESSLER

28 October, 2019, 8:51

Компанијата KESSLER објавува оглас за вработување.

Огласот со опис на работните активности за позицијата може да се погледнат тука.


Вработување во Дата Медикал Софтвер

22 October, 2019, 13:14

Компанијата Дата Медикал Софтвер (ДМС) објавува оглас за вработување. Повеќе информации за позицијата и потребните квалификации се достапни во следниов оглас.


Пракса и вработување во MCA

09 October, 2019, 9:24

Компанијата MCA објавува оглас за пракса со можност и за вработување. Огласот може да се види тука.