А1 Македонија во потрага по дипломци кои се подготвени да работат со DATA!

13 August, 2021, 10:55

Преку програмата A1 WayUp во потрага сме по 8 дипломци кои дипломирале во последните 12 месеци или кои годинава ќе ги завршат своите студии, со познавање од областа на Data science и Data analytics кои во А1 Македонија ќе имаат можност да се стекнат со нови знаења, практична рабо


Вработување во LiveDOOH Signkick

09 August, 2021, 11:21

Компанијата LiveDOOH Signkick објавува оглас за вработување.

Повеќе информации може да се најдат на следниот линк.


Пракса во ОКТА

13 Јули, 2021, 9:37

Компанијата ОКТА објавува конкурс за практикантска работа. Повеќе инфромации на следниот линк.


Летна пракса за роботика и мехатроника

05 Јули, 2021, 13:28

Во соработка со AIM Professionals ја објавуваме следната

летна пракса за роботика и мехатроника (програмирање на индустриски роботи)

Преку овaa двомесечнa менторскa обука ќе се стекнете со следните компетенции:


Вработување во Pelagus IT

05 Јули, 2021, 10:54

Локација: Скопје

Тип на работа: постојано (неопределено)

JAVA Web Developer

Потребни квалификации:

Би сакале да ни се придружат позитивни, високо мотивирани личности, со желба за личен напредок и дологорочна соработка, кои поседуваат што повеќе од следните знаења:


Пракса во Pelagus IT

05 Јули, 2021, 10:52

Pelagus IT, компанија со седиште во Словенија распишува конкурс за двајца практиканти од областа Web/Java/Mobile програмирање, со можност за накнадно вработување во канцеларијата за развој на софтвер во Скопје.

 


Summer Internship Program in Netcetera

28 June, 2021, 9:39

Are you looking for a content-reach but really fun internship where you can learn, create meaningful things and work on real projects that make a difference? We mentor, we progress and we are open to ideas! Join our Internship Program:  


Вработување во Адева

24 June, 2021, 15:51

Адева вработува Developer Marketer без претходно искуство кој би работел на позиционирање на брендот пред девелопери насекаде низ светот.


Пракса во Devsy

23 June, 2021, 8:23

Компанијата Devsy од Скопје, има потреба од еден практикант којшто би сакал да научи развој на апликации со React, во работна средина со реални проекти.


ML пракса во Loka

21 June, 2021, 22:20

Компанијата Loka (loka.com) ја објавува својата четврта ML пракса за студентите на Финки.Нудиме интересни предизвици од полето на Machine Learning, Data Analysis, Data Mining и Data Processing.Очекуваме студенти кои се заинтересирани да работат со големи податоци и кои сакаат да научат како да ко