Работа во Нетцетера (Охрид)

25 September, 2017, 16:33

За претставништвото во Охрид, Нетцетера распишува конкурс за есенско/зимска пракса и ведно ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Сите заинтересирани повеќе информации можат да добијат на следниот линк:


Работа во Нетцетера (Скопје)

25 September, 2017, 16:28

За претставништвото во Скопје, Нетцетера распишува конкурс за есенско/зимска пракса и воедно ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Сите заинтересирани повеќе информации можат да добијат на следните линкови:


Вработување во Интервеј

20 September, 2017, 10:09

Интервеј е компанија специјализирана за обезбедување на најсовремени ИТ решенија базирани на најнова технологија. Нашите клиенти се банки, пензиски фондови, инвестициски фондови и други финансиски институции во Македонија и САД.


Вработување во Нетцетера во Охрид

18 September, 2017, 14:33

Нетцетера објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Во моментов, за претставништвото во Охрид, отворени се следните работни позиции:

  • Software Engineer
  • iOS Engineer
  • Android Engineer

 


Вработување во Нетцетера во Скопје

18 September, 2017, 14:32

Нетцетера објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Во моментов, за претставништвото во Скопје, отворени се следните работни позиции:


Вработување во One Inside

13 September, 2017, 23:19

One Inside објавува отворен конкурс за вработување и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.


Пракса во Ассеко СЕЕ

07 September, 2017, 12:10

Компанијата Ассеко СЕЕ организира платена пракса за студенти од завршните години на академските студии од насоката софтверско инженерство.


Пракса и работа во ДАТА СОЛУШОНС ГРУП

04 September, 2017, 14:17

ДАТА СОЛУШОНС ГРУП ДОО Скопје е холандска компанија со седиште во Ротердам која неодамна отвори претставништво во Скопје.


Оглас за пракса во Артисофт

29 August, 2017, 15:53

Компанијата Артисофт има потреба од проширување на тимот. Со таа цел имаме потреба од практиканти, кои по завршената пракса ќе имаат и можност за вработување во нашата компанија. Кандидатите  треба да се во последната студиска година.


Internship @SRD Technology

26 August, 2017, 12:25

SRD  is an international IT company specialized in online security solutions. It has curre