Логоа

resource image

Лого на ФИНКИ и УКИМ на македонски јазик во колор варијанта

Логото на Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство со логото на Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, во колор варијанта, со текст на македонски јазик.
 

 

resource image

Лого на ФИНКИ и УКИМ на англиски јазик во колор варијанта

Логото на Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство со логото на Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, во колор варијанта, со текст на англиски јазик.
 

 

 

Позадини

resource image

IO позадина (1920x1080)

ФИНКИ IO позадина за работната површина на вашиот компјутер (1920x1080)
 

 

 

Екстензии

resource image

RSS екстензија за Chrome

Екстензија за читање на RSS Feed од официјалната веб страна на ФИНКИ.
 

 

 

resource image

RSS екстензија за Firefox

Екстензија за читање на RSS Feed од официјалната веб страна на ФИНКИ.