Qinshift, со своето искуство како меѓународна компанија за развој на софтвер и консултантски услуги, создава удобна работна средина и нуди можности за професионален развој. Во моментов имаме потреба од практикант, со можност за вработување!

 

Студентите што ќе аплицираат, потребно е да ги исполнуваат следните услови:

- имаат афинитет и желба да работат со бази на податоци, DWH, ETL/ELT процеси, Azure Cloud технологии

- последна година од студии

- имаат познавања од структури на податоци, алгоритми и машинско учење

- имаат желба за постојано учење и усовршување

 

Сите заинтересирани треба да испратат CV на ivona.stojanova@qinshift.com најдоцна до Четврток 07.12.2023

Квалификуваните и селектирани кандидати ќе бидат контактирани за разговор и запознавање co компанијата.

Придружете се нашата успешна заедница и обликувајте ја иднината на технологијата со нас!

1