Вработување во Македонски Телеком

06 August, 2020, 21:09

 

Македонски Телеком има потреба од  студенти кои се при крај со своите студии, кои би сакале својата кариера да ја започнат на работно место Specialist for transport network во  Служба за транспортни и ИП платформи

 

 


Sourcico Internship program

06 August, 2020, 21:05

Sourcico Internship program is open again and we are looking for someone with basic experience in C/C++ and with great ambition in going deeper into these technologies.


Вработување во Digicube

23 Јули, 2020, 12:12

Компанијата Digicube објавува оглас за вработување. Повеќе информации за позицијата и потребните квалификации на следните линк.


Вработување во Digicube

08 Јули, 2020, 10:14

Компанијата Digicube објавува огласи за вработување. Повеќе информации за позицијата и потребните квалификации на следните линкови:


Вработување во Smarti wood scanning

16 June, 2020, 9:30

Словенска компанија со долгогодишно искуство ( www.smartiwoodscanning.com ) бара млади и талентирани програмери за програмирање  во јазик C#. Работата е во Крањ, Република Словенија. За сите избрани кандидати обезбедено е сместување.


Вработување во QtWinSof

10 June, 2020, 17:58

Компанијата QtWinSoft од Скопје, има потреба за вработување на студенти од завршна година со или без работно искуство, кои што би сакале да научат и работат развој на C


Летна пракса во INTELIGENTA

10 June, 2020, 17:53

Компанијата ИНТЕЛИГЕНТА објавува оглас за летна пракса. Очекуваме да се пријават талентирани и мотивирани студенти што имаат интерес за:


Вработување во Emit Knowledge

07 June, 2020, 23:04

 

 

Dear reader,


Вработување во Data Medical Software

23 April, 2020, 14:54

Компанијата Дата Медикал Софтвер (ДМС) објавува оглас за вработување.