Вработување во Netcetera

06 November, 2019, 8:45

Компанијата Netcetera објавува огласи за вработување. Отворените позиции се однесуваат на локациите во Скопје, Охрид и Битола. Во продолжение се огласите:

 

 

== Оглас 1


Вработување во KESSLER

28 October, 2019, 8:51

Компанијата KESSLER објавува оглас за вработување.

Огласот со опис на работните активности за позицијата може да се погледнат тука.


Вработување во Дата Медикал Софтвер

22 October, 2019, 13:14

Компанијата Дата Медикал Софтвер (ДМС) објавува оглас за вработување. Повеќе информации за позицијата и потребните квалификации се достапни во следниов оглас.


Пракса и вработување во MCA

09 October, 2019, 9:24

Компанијата MCA објавува оглас за пракса со можност и за вработување. Огласот може да се види тука.
 


Пракса во Ассеко СЕЕ

02 October, 2019, 15:25

Ассеко СЕЕ  по втор пат оваа година организира платена пракса за студенти од завршните години на академските студии.

Праксата ќе се одржи период од 21.10.2019 до 14.11.2019.


Пракса и вработување во НЕБИЗ ИТ ДООЕЛ

02 October, 2019, 15:21

Компанијата НЕБИЗ ИТ ДООЕЛ има отворени позиции за PHP и Python девелопери. Праксата во времетраење од три месеци е платена и е со можност за вработување.

Огласите погледнете ги на следните линкови.


Пракса во Q Technologies

02 October, 2019, 15:18

Q TECHNOLOGIES is developing high technology products about cyber security and financial industry. Main structure of the company divided into 5 parts:

 

 


Пракса во One Inside

30 September, 2019, 14:25

One Inside објавува отворен конкурс за практикантска работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Повеќе детали за позицијата може да добиете на следниот линк:


Вработување во QtWinSoft

27 September, 2019, 10:55

Компанијата QtWinSoft од Скопје, има потреба за вработување на студенти од завршна година со или без работно искуство, кои што би сакале да научат и работат развој на C/C++ multiplatform Desktop/Mobile/Embedded апликации со користење на cross-platform framework Qt/QML, во околина со реални проект


Пракса во ИНТЕЛИГЕНТА

27 September, 2019, 10:50

Компанијата ИНТЕЛИГЕНТА објавува оглас за есенска пракса. Очекуваме да се пријават талентирани и мотивирани студенти кои имаат интерес за