Работа во Inside Development

23 November, 2015, 0:00

Inside Development има потреба од Java девелопери, со познавање на JavaScript, JQuery, HTML5, CSS3.


Работа во Bransys

20 November, 2015, 16:28

Kомпанијата Bransys објавува отворен конкурс за работни позиции и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Повеќе информации за  конкурсот се дадени во продолжение.

 

 

 


Работа во ГЕИНГ Кребс унд Кифер Интернешнл

20 November, 2015, 0:00

Компанијата ГЕИНГ Кребс унд Кифер Интернешнл објавува оглас за работа за следнава работна позиција:

 

Програмер (.NET DEVELOPER)

 

Потребни квалификации:

 


Работа во Inside Development

13 November, 2015, 0:57

Inside Development има потреба од front-end девелопери, со познавање на JavaScript, JQuery, HTML5, CSS3.


Програма за млади банкари

09 November, 2015, 17:45

ПроКредит банка објавува конкурс за аплицирање за Програмата за млади банкари која започнува во месец ноември 2015.


Практикант во Smart Services

09 November, 2015, 17:45

Компанијата Smart Services ги поканува заинтересираните студенти од ФИНКИ да учествуваат во изведување на практична работа.


Пракса во Стиг Комуникации Инвест

09 November, 2015, 17:45

Друштво за трговија и услуги Стиг Комуникации Инвест , Скопје објавува конкурс за практиканти и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Стиг Комуникации Инвест ги поканува заинтересираните студенти од ФИНКИ да учествуваат во програмата за практична работа во рамките на кои се достапни след


iVote: Платена пракса и вработување

09 November, 2015, 17:45

iVote има потреба од амбициозни идни инженери кои се заинтересирани за проширување на нивното знаење во една од областите: развој на софтвер, тестирање на софтвер, инженерство на софтверски барања iVote е софтверска компанија специјализирана за софтвер за изборна модернизација и елект


Работа во Inside Development

09 November, 2015, 17:42

Inside Development requires front-end developers with knowledge of JavaScript, JQuery, HTML5, CSS3. Interested candidats may obtain further information at this link.


Работа во Matrix Global

09 November, 2015, 17:38

Kомпанијата Matrix Global објавува отворен конкурс за работно место и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.