Работа во МКхост

06 April, 2016, 11:37

Компанијата МКхост објавува отворен конкурс за работа на позиција веб дивелопер и ги поканува заинтересираните да аплицираат. Позицијата е отворена за секој кој има желба да се приклучи кон #1 веб хостинг провајдерот и #1 регистрар во Македонија.


Пракса во Македонски Телеком

30 March, 2016, 9:49

Македонски Телеком за потребите на Сектор за активности за технички услуги за корисници во Областа на Главниот директор за техника и ИТ има потреба од ангажирање на пет (5 ) практиканти.


Работа во Bransys

24 March, 2016, 0:00

Kомпанијата Bransys објавува отворен конкурс за 2 работни позиции сениор андроид програмери и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Повеќе информации за  конкурсот се дадени во продолжение. 

 

 


Работа во РЕ-АКТИВ ДОО

23 March, 2016, 0:00

РЕ-АКТИВ ДОО е софтверска компанија чиј главен фокус е развој на бизнис регистри. Во моментов се повикуваат студентите на ФИНКИ кои се при крајот од своите студии и оние кои тукушто завршиле да аплицираат на следната отворена работна позиција: Специјалист за техничка поддршка.


Пракса во Ассеко СЕЕ

17 March, 2016, 0:00

Компанијата Ассеко СЕЕ организира платена пракса за студенти од завршните години на академските студии од насоката софтверско инженерство.


Вработување во Wemovo

13 March, 2016, 0:00

Германската компанија Wemovo со главно седиште во Берлин, објавува конкурс за вработување на следниве позиции:


Пракса во Артисофт

10 March, 2016, 0:00

Артисофт - една од водечките компании за изработка на SaaS (Software as a Service) решенија во регионот, објавува конкурс за практиканти. Кандидатите треба да се мотивирани апсолвенти кои сакаат предизвици и имаат аспирации да работат на големи и интересни проекти. 

 


Работа во Navayo Technologies

05 March, 2016, 0:00

Kомпанијата Navayo Technologies објавува оглас за работа на позиција: Quality Assurance Engineer и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. 


Работа во РЕ-АКТИВ ДОО

04 March, 2016, 0:00

РЕ-АКТИВ ДОО е софтверска компанија чиј главен фокус е развој на бизнис регистри. Во моментов ги повикува студентите на ФИНКИ кои се при крајот од своите студии и оние кои тукушто завршиле да аплицираат на следната отворена работна позиција:


Понуда за пракса во Франција

03 March, 2016, 0:00

Францускиот институт во Скопје нуди можност за платена пракса во траење од 6 месеци во седиштето на Сосиете женерал : Париз Ла Дефанс. Датумот за почеток на праксата ќе биде одреден дополнително (2016).