Вработување во Polar Cape

04 February, 2016, 0:00

Компанијата Polar Cape објавува оглас за вработување на .NET developer и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.


Работа во ЕВН

04 February, 2016, 0:00

EВН Македонија објавува оглас за вработување на .NET Програмер и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Повеќе детали за огласот може да погледнете тука.


Работа во Matrix Global

03 February, 2016, 0:00

Kомпанијата Matrix Global објавува отворен оглас за работно место и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.


Пракса во Иноватика ДОО

29 Јануари, 2016, 0:00

Компанијата Иноватика ДОО во соработка со Xplorify G.m.b.H, Wien, Austria организира пракса по .NET системот за развој на апликации.

 


Работа во Inside Developmеnt

23 Јануари, 2016, 0:00

Inside Developmеnt објавува отворен конкурс за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Компанијата има потреба од Java developer, Front-end developer и QA engineer.


Можност за стипендирање од УАФ

20 Јануари, 2016, 16:28

Универзитетската агенција за франкофонија (УАФ) нуди можности поврзани со финансирање на проекти, мобилност и студентски пракси.
 
Во прилог се можноститеза стипендирање на студентски пракси.
 


Практикант во Smart Services

20 Јануари, 2016, 0:00

Smart Services има потреба од практикант кој ќе работи во Yes Инкубаторот (yes.org.mk). Работното време е од 9 до 17 часот (понеделник до петок) флексибилно.

 


Пракса во ESSENCE CODE

08 Јануари, 2016, 0:00

Koмпанијата за ИТ услуги ESSENCE CODE Скопје ги поканува заинтересираните студенти од ФИНКИ кои што имаат познавање на Јava, Јava Scripts, .Net и C++ да учествуваат во програмата за практична работа во времетраење од 1 до 3 месеци, од 08.0


Работа во qBit Solutions

26 December, 2015, 0:00

Компанијата qBit Solutions има потреба од графички дизајнер и ги повикува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Заинтересираните кандидати можат да добијат подетални информации на 


Работа во ЕДУСОФТ

23 December, 2015, 0:00

ЕДУСОФТ објавува оглас за пополнување на следните работни позиции:

 

.NET Програмер