Програма за млади банкари

09 November, 2015, 17:45

ПроКредит банка објавува конкурс за аплицирање за Програмата за млади банкари која започнува во месец ноември 2015.


Практикант во Smart Services

09 November, 2015, 17:45

Компанијата Smart Services ги поканува заинтересираните студенти од ФИНКИ да учествуваат во изведување на практична работа.


Пракса во Стиг Комуникации Инвест

09 November, 2015, 17:45

Друштво за трговија и услуги Стиг Комуникации Инвест , Скопје објавува конкурс за практиканти и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Стиг Комуникации Инвест ги поканува заинтересираните студенти од ФИНКИ да учествуваат во програмата за практична работа во рамките на кои се достапни след


iVote: Платена пракса и вработување

09 November, 2015, 17:45

iVote има потреба од амбициозни идни инженери кои се заинтересирани за проширување на нивното знаење во една од областите: развој на софтвер, тестирање на софтвер, инженерство на софтверски барања iVote е софтверска компанија специјализирана за софтвер за изборна модернизација и елект


Работа во Inside Development

09 November, 2015, 17:42

Inside Development requires front-end developers with knowledge of JavaScript, JQuery, HTML5, CSS3. Interested candidats may obtain further information at this link.


Работа во Matrix Global

09 November, 2015, 17:38

Kомпанијата Matrix Global објавува отворен конкурс за работно место и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.


Пракси во МКхост

09 October, 2015, 16:59

Компанијата МКхост објавува отворен конкурс за пракса и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Повеќе информации за компанијата и конкурсот се дадени во продолжение.    Кој може да аплицира?


Пракса во Македонски Телеком

09 October, 2015, 16:46

Компанијата Македонски Телеком АД Скопје објавува конкурс за практична работа и ги повикува студентите на ФИНКИ да аплицираат.