NEXTSENSE – фирма лидер во областа за развој на софтверски решенија која е во тек со најактуелните светски технологии во моментот нуди можност за практична работа / нови вработувања во секторот за квалитет и поддршка на софтвер. Доколку ни се придружите ќе учествувате во развој на софтверски производ кој е светстки признаен и докажан со посебен осврт на запазување на квалитетот и временските рамки на проектот. Ќе учествувате во сите проектни фази вклучувајќи и учество во дизајнирање, планирање, изработка, тестирање, имплементација, стабилизација и поддршка на производот/решението.

Ако желбата за фер однос и постојан напредок е ваше уверување, испратето го вашето CV на

и зголемете ја можноста да им се придружите на успешните и да станете дел од Nextsense.

Подетални информации за описот на работната позиција можете да добиете на следниот линк:

·         Junior Quality Assurance

1