Вработување во Seavus

23 September, 2016, 18:09

Сеавус има потреба од вработување на инженер за верификација на квалитет на софтвер за вгнездени системи со следниве квалификации:


Вработување во Systems for enterprise

21 September, 2016, 10:32

Systems for Enterprise is growing and we are willing to put together a stellar team of 5 hig


Тримесечна пракса во Брисел

15 September, 2016, 13:36

Праксата е наменета за македонски студенти и ќе се одвива на француски јазик. Истата треба да започне најдоцна до декември 2016 година. Времетраењето е три месеци, а ќе се одвива во Брисел (Белгија).


 Вработување во Digital Orange

15 September, 2016, 13:26

Digital Orange is looking for a backend developer to join our growing team.


Вработување во ИНТЕРВЕЈ ДООЕЛ Скопје

06 September, 2016, 12:17

Компанијата ИНТЕРВЕЈ ДООЕЛ Скопје која се занимава со развој на софтверски решенија има потреба од 4 програмери со познавање на:


Пракса во Артисофт

09 August, 2016, 13:11

Артисофт (www.artisoft.net) ги поканува сите заинтересирани студенти од последната студиска година на ФИНКИ со изразена желба да учат нови работи и имаат некакви почетни знаења, да аплицираат за слободните позиции за пракса во компанијата.


Работа во РЕ-АКТИВ

28 Јули, 2016, 11:56

РЕ-АКТИВ ДОО е софтверска компанија чиј главен фокус е развој на бизнис регистри.


Пракса во Сигма-СБ

26 Јули, 2016, 13:49

Во рамки на редовната студентска пракса потребно е да се изработи демо деловна апликација која ќе демонстрира употреба на следните платформи, технологии, јазици: C# ( .NET платформа), Xamarin (Xamarin.Forms).