Практикански позиции во Systems for Enterprise

16 May, 2016, 11:14

Компанијата Systems for Enterprise објавува повик за неколку практикански позиции и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Повеќе информации за компанијата и отворените позиции може да погледнете во датотеката во прилог.

 


Пракса во Комисијата за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер

13 May, 2016, 13:40

Комисијата за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер распишува Конкурс за практиканти за 2016 година.


Пракса во МКхост

11 May, 2016, 12:07

Компанијата МКхост објавува отворен конкурс за пракса и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Повеќе информации за компанијата и конкурсот се дадени во продолжение.


Вработување во ATS Global

10 May, 2016, 12:45

Компанијата ATS Global објавува отворен конкурс за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

ATS Global is hiring

We are looking for one Senior and 2 Junior SW Developers to become a member of our ATS Software Development Team.


Trainees програма во ЕВН Македонија

06 May, 2016, 11:23

Trainees програмата претставува структурирана програма за развој која е создадена да обезбеди вештини, знаења и искуства потребни за да се стане вистински професионалец, додека нејзиниот дизајн овозможува да се преточи академското знаење добиено во тек на студиите во практично искуство со што уче


Вработување во Digital Orange

04 May, 2016, 9:36

Компанијата Digital Orange објавува конкурс за работа на позиција Server Administrator и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Во продолжение е огласот.


Вработување во Digital Orange

04 May, 2016, 9:30

Компанијата Digital Orange објавува конкурс за работа на позиција Frontend Developer и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Во продолжение е огласот за работа.


Работа во Inside Development

28 April, 2016, 14:37

Inside Developmеnt објавува отворен конкурс за работа и ги поканува с


Graduates Programme во Ендава

26 April, 2016, 19:23

Со задоволство ве информираме дека започнува вториот повик за Graduates Programme во Ендава.


Пракса/Вработување во секторот за QA и DEV во Nextsense

24 April, 2016, 21:17

NEXTSENSE – фирма лидер во областа за развој на софтверски решенија која е во тек со најактуелните светски технологии во моментот нуди можност за практична работа / нови вработувања во секторот за развој на софтвер и во секторот за квалитет и поддршка на софтвер.