Отворени позиции за вработување и пракса во TIME.mk

12 March, 2017, 14:42

Компанијата TIME.mк има отворени позиции за двајца софтверски инженери и двајца практиканти и ги повикува студентите на ФИНКИ да аплицираат. 

Повеќе информации за аплицирањето и условите може да погледнете на следниот линк


Вработување во Piksel

11 March, 2017, 16:55

Компанијата Piksel објавува оглас за работа на следните позиции:

1. PHP Developer

2. Junior Developer

3. Wordpress Developer


Позиции за пракси во ITgma

10 March, 2017, 13:59

Компанијата ITgma објавува позиции за пракса како дел од нивната програма за пракси и ги повикува студентите на ФИНКИ да аплицираат. 


Вработување во Македонски Бизнис Системи

10 March, 2017, 13:12


Пракси во Singular

03 March, 2017, 14:45

Компанијата Сингулар објавува оглас за пракса за две работни позиции: Java Developer и Quality Assurance и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.


Бесплатна обука за програмери на мобилни апликации во TabTale

03 March, 2017, 14:32

TabTale Македонија, еден од водечките издавачи на мобилни игри со над 1,2 милијарди преземања на глобално ниво, ќе организира бесплатна обука за програмери на мобилни апликации.


Работа во Smart Solutions

03 March, 2017, 14:27

Smart Solutions, информатичка компанија од Скопје, партнер на водечките фирми во областа на информатичките технологии (Dell, Hewlett Packard, Adobe, Symantec, Cisco, Corel, Microsoft, VMware, Citrix, Autodesk и уште многу други), специјализирана


Работа во Inside Development

27 February, 2017, 13:38


Натпревар организиран од Солвео

14 February, 2017, 11:57

Компанијата Солвео организира натпревар на тема: Како би можеле да ја понудиме, развиеме и прошириме услугата на Солвео на нови пазари? За време на овој проект ќе добиете можност да и помогнете на локална компанија да се пробие во странство.


Пракса/Вработување во секторот за BA во Nextsense

08 February, 2017, 14:19

NEXTSENSE – фирма лидер во областа за развој на софтверски решенија која е во тек со најактуелните светски технологии во моментот нуди можност за практична работа / нови вработувања во секторот за анализа на софтверските потреби.