Пракса во Eyetea Solutions

25 April, 2017, 10:29

Eyetea Solutions бара програмер за пробна работа / пракса со можност за постојано врабатување. Потребни квaлификцаии:


Пракса/Вработување во Devsy

24 April, 2017, 14:48

Компанијата Devsy од Скопје, има потреба од практикант кој што би сакал да научи развој на Web апликации со PHP, во околина со реални проекти.


Работа во Нетцетера (Охрид)

18 April, 2017, 13:42

Нетцетера објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Во моментов, за претставништвото во Охрид, отворени се следните работни позиции:


Работа во Нетцетера (Скопје)

18 April, 2017, 13:41

Нетцетера објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Во моментов, за претставништвото во Скопје, отворени се следните работни позиции:


Пракса во Артисофт

11 April, 2017, 14:11

Компанијата Артисофт има потреба од проширување на тимот. Со таа цел компанијата има потреба од практиканти, кои по завршената пракса ќе имаат и можност за вработување. Кандидатите  треба да се во последната студиска година. 


Вработување во ИНТЕРВЕЈ ДООЕЛ

06 April, 2017, 15:19


Пракса/Вработување во секторот за QA во Nextsense

23 March, 2017, 23:27

NEXTSENSE – фирма лидер во областа за развој на софтверски решенија која е во тек со најактуелните светски технологии во моментот нуди можност за практична работа / нови вработувања во секторот за квалитет и поддршка на софтвер.


Пракса во Devsy

20 March, 2017, 10:34


Вработување во Metus

18 March, 2017, 12:17

Компанијата Metus со седиште во Истанбул и преставништвo во Сан Франциско  објавува отворен конкурс за потребите на развojниот центар во Скопје, и ги повикува студентите на ФИНКИ да аплицираат за следната работна позициja:


Пракса и работа во Нетцетера

16 March, 2017, 14:02