Вработување во ЛАНКом Компјутери

26 October, 2016, 12:24

ЛАНКом Компјутери има потреба од вработување на Инженер за продажба кој би работел во Секторот за продажба и би бил одговорен за креирање на нови бизнис можности, нови клиенти и информатички решенија базирани на производите на нашите партнери како и одржување на задоволството на нашите постоечки


Вработување во Комерцијална Банка

25 October, 2016, 17:26

Комерцијална банка АД Скопје објавува конкурс за работа на следната позиција:

Програмер во Секторот за информатичка технологија во Комерцијална банка АД Скопје, 1 (еден) работник на неопределено работно време.


Вработување во НЕОКОМ АД

23 October, 2016, 19:17

НЕОКОМ АД Скопје објавува оглас за вработување за неколку работни позиции и ги повикува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Детали за позициите и условите за пријавувување може да видите во датотеката во прилог.


Вработување во Дигит компјутерски инженеринг

21 October, 2016, 10:10

Дигит компјутерски инженеринг има потреба од вработување на Јunior .NET developer за развој и учество во имплементација на деловни софтверски решенија. 


Пракса во ESSENCE CODE

19 October, 2016, 13:39

Koмпанијата за ИТ услуги  ESSENCE CODE Скопје ги поканува заинтересираните студенти од ФИНКИ што имаат познавање на Јava, Јava Scripts, .Net, C++ и PHP  да учествуваат во програмата за практична работа во времетраење од 1 до 3 месеци, од


Пракса во Македонски Телеком

18 October, 2016, 21:17

Македонски Телеком објавува можност за практична работа на проект за студентите на ФИНКИ и ги поканува да аплицираат.


Пракса во Нетцетера

17 October, 2016, 12:36

За претставништвото во Скопје, Нетцетера распишува есенска пракса во трање од два месеци. Заинтересираните кандидати може да најдат повеќе информации како и да  аплицираат на


Вработување во Systems for enterprise

28 September, 2016, 19:21

Компанијата Systems for enterprice објавува оглас за работа на следниви позиции:


Вработување во Letz

27 September, 2016, 20:03

We are looking for Android / iOS developers to work on the big project - Letz. Be part of  Macedonian startup team already backed by several investments.

ANDROID REQUIREMENTS:

PERKS YOU GET AS BEING PART OF OUR TEAM: