Пракса во Р3 Инфомедиа

30 May, 2017, 13:59

Отворено е место за платена практикантска работа во Р3 Инфомедиа, компанија креатор на брендовите Златна Книга (http://zk.mk) и МаркетКонект (http://MarketKonekt.com).


Applied Computer Programmer/ Production Computer Programmer

18 May, 2017, 13:22

The KESSLER-group, which has it’s base in Germany, is planning to start a business in Macedonia in the vicinity of Skopje.


Работа во Нетцетера (Охрид)

18 May, 2017, 13:02

Нетцетера објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Во моментов, за претставништвото во Охрид, отворени се следните работни позиции:


Работа во Нетцетера (Скопје)

18 May, 2017, 13:00

Нетцетера објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Во моментов, за претставништвото во Скопје, отворени се следните работни позиции:


Пракса во Нетцетера (Скопје)

18 May, 2017, 12:57

За претставништвото во Скопје, Нетцетера распишува конкурс за двомесечна летна пракса и воедно ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.


Вработување во Asseco South Eastern Europe

11 May, 2017, 20:20

Компанијата Asseco South Eastern Europe објавува оглас за вработување на PHP Software Development и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.


Пракса/Вработување во QtWinSoft

09 May, 2017, 10:10

Компанијата QtWinSoft од Скопје, има потреба од практиканти за вработување кој што би сакале да научат развој на C/C++ multiplatform Desktop/Mobile/Embedded апликации со користење на cross-platform framework Qt, во околина со реални проекти од многу интересни и различни области.


Вработување во Navayo Technologies

08 May, 2017, 20:57

Компанијата Navayo Technologies објавува отворен конкурс за работа и ги повикува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Во прилог може да го погледнете огласот.


Ендава Internship Programme

07 May, 2017, 17:14

Компанијата Ендава има отворен повик за програма за пракси и ги повикува студентите на ФИНКИ да аплицираат.


Вработување во Inside Development

04 May, 2017, 12:55

Inside Developmеnt објавува отворен конкурс за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Компанијата има потреба од QA Engineer.