Вработување во Smart Solutions

03 Јули, 2017, 20:02

Smart Solutions, информатичка компанија од Скопје, партнер на водечките фирми во областа на информатичките технологии (Dell, Hewlett Packard, Adobe, Symantec, Cisco, Corel, Microsoft, VMware, Citrix, Autodesk и уште многу други), специјализирана


Job opportunity at INSCALE Macedonia for an Entry Level Software Developer

23 June, 2017, 18:31

INSCALE Macedonia is looking to hire an entry level Software Developer. 


Работа во Нетцетера (Охрид)

19 June, 2017, 11:55

Нетцетера објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Во моментов, за претставништвото во Охрид, отворени се следните работни позиции:

  • Software Engineer
  • iOS Engineer
  • Android Engineer

 


Работа во Нетцетера (Скопје)

19 June, 2017, 11:55

Нетцетера објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Во моментов, за претставништвото во Скопје, отворени се следните работни позиции:


Отворени работни позиции во Musala Soft

19 June, 2017, 10:32

Компанијата Musala Soft во моментов има отворени работни позиции:


Пракса/Вработување во секторот за развој во Nextsense

14 June, 2017, 23:52

NEXTSENSE во моментот нуди можност за практична работа / нови вработувања во секторот за развој на софтвер. Доколку им се придружите ќе учествувате во развој на софтверски производ кој е светстки признаен и докажан со посебен осврт на запазување на квалитетот и временските рамки на проектот.


Пракса во VALOSO HUB

09 June, 2017, 9:40


Пракса во Sigma- SB

08 June, 2017, 10:31

Во рамки на редовната студентска пракса обезбедуваме директно учество во развој на деловни апликации кои ги користат следните платформи, технологии, јазици: C# ( .NET платформа), Xamarin (Xamarin.Forms), Delphi, MSSQL Server; 


Вработување во Navayo Technologies

06 June, 2017, 11:46

The Navayo Group is a cutting-edge IT research and development company with 60-strong engineers devoted to our complete ecosystem of highly encrypted security and privacy products.


Пракса во One Inside

02 June, 2017, 10:00

One Inside објавува отворен конкурс за практиканска работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Повеќе детали за позицијата можете да добиете на следниот линк.