Вработување во Нетцетера во Скопје

18 September, 2017, 14:32

Нетцетера објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Во моментов, за претставништвото во Скопје, отворени се следните работни позиции:


Вработување во One Inside

13 September, 2017, 23:19

One Inside објавува отворен конкурс за вработување и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.


Пракса во Ассеко СЕЕ

07 September, 2017, 12:10

Компанијата Ассеко СЕЕ организира платена пракса за студенти од завршните години на академските студии од насоката софтверско инженерство.


Пракса и работа во ДАТА СОЛУШОНС ГРУП

04 September, 2017, 14:17

ДАТА СОЛУШОНС ГРУП ДОО Скопје е холандска компанија со седиште во Ротердам која неодамна отвори претставништво во Скопје.


Оглас за пракса во Артисофт

29 August, 2017, 15:53

Компанијата Артисофт има потреба од проширување на тимот. Со таа цел имаме потреба од практиканти, кои по завршената пракса ќе имаат и можност за вработување во нашата компанија. Кандидатите  треба да се во последната студиска година.


Internship @SRD Technology

26 August, 2017, 12:25

SRD  is an international IT company specialized in online security solutions. It has curre


Work or Internship at MCA

23 August, 2017, 21:53

About MCA

Founded in 2008, MCA is a company built upon the passion and dedication to make our client’s projects and visions come to life by utilizing the latest technologies.


Вработување во Интервеј

14 August, 2017, 14:30

Интервеј е компанија специјализирана за обезбедување на најсовремени ИТ решенија базирани на најнова технологија. Нашите клиенти се банки, пензиски фондови, инвестициски фондови и други финансиски институции во Македонија и САД.


Вработување и пракса во ДАТА СОЛУШОНС ГРУП

11 August, 2017, 10:12

ДАТА СОЛУШОНС ГРУП ДОО Скопје е холандска компанија со седиште во Ротердам која неодамна отвори претставништво во Скопје.


Пракса во Axeltra

20 Јули, 2017, 16:22

Why starting an internship career program at Axeltra?