One Inside објавува отворен конкурс за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Компанијата има потреба од QA Engineer. 

Повеќе детали за позицијата може да добиете на следниот линк:

 https://www.one-inside.com/job/qa-engineer/

1