Нетцетера објавува отворени конкурси за работа и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Во моментов, за претставништвото во Скопје, отворени се следните работни позиции:

  • Software Engineer
  • .NET Software Engineer
  • Android Engineer
  • iOS Engineer
  • Testing Engineer
  • Linux System Engineer
  • Database Administrator
  • Application Support Specialist
  • React/React Native Engineer
  • Marketing Assistant

 

Сите заинтересирани повеќе информации можат да добијат на следниот линк:

 

https://jobs.netcetera.com.mk

1