Smart Solutions, информатичка компанија од Скопје, партнер на водечките фирми во областа на информатичките технологии (Dell, Hewlett Packard/ Enterprise, Autodesk, Adobe, Symantec, Veritas, Cisco, Corel, Microsoft, VMware, Citrix, и уште многу други), специјализирана за имплементација и поддршка на комплетни информатички решенија, има потреба од пополнување на следната работна позиција: 

Инженер за техничка поддршка на ИТ системи

Кандидатот треба да ги исполнува следните услови:

  • Висока стручна подготовка- диплома од Електротехнички факултет Скопје (насока КТИА)/ФЕИТ/ФИНКИ или од друга еквивалентна институција, со или без работно искуство
  • Возачка дозвола (Б категорија) 
  • Одлично познавање на македонскиот и англискиот јазик- пишуван и говорен
  • Познавање и искуство во администрирање на различни Оперативни системи ќе се смета за предност
  • Познавање на компјутерски мрежи и компјутерска мрежна опрема ќе се смета за предност.
  • Дополнителни обуки и усовршување ќе се сметаат за предност
  • Комуникативност, организираност, систематичност и темелност во работата, навремено и креативно исполнување на обврските, чувство за тимска работа и одговорност

 
Заинтересираните кандидати треба да испратат пријава со фотографија, кратка биографија на македонски и англиски јазик и копија од документите коишто го потврдуваат исполнувањето на горенаведените услови преку полето Брза Апликација или по пошта на следнава адреса: Smart Solutions бул. Октомвриска револуција бр. 4-3/1 1000 Скопје
 
Почетната плата ќе биде соодветна на завршеното образование, досегашното работно искуство и завршените дополнителни обуки.
Огласот трае 30 дена од денот на објавувањето.
Повеќе информации за компанијата може да прочитате на: www.smartsolutions.com.mk

1