Компанијата Ассеко СЕЕ организира платена пракса за студенти од завршните години на академските студии од насоката софтверско инженерство. Деталите за праксата може да ги погледнете во прилог. 

 

 

ДокументГолемина на документ
PDF icon Детали за праксата252.35 KB
1