Компанијата Еликософт објавува оглас за практикантска работа, за усовршување на .NET и C# технологија под менторство на искусни девелопери.
Можност за работа на реални проекти и инкорпорирање на ваши идеи и решенија за нивна успешна реализација. Повеќе информации на следниот линк.

1