Предавањето нема да се одржи поради спреченост на предавачот да присуствува во закажаниот термин. Истото се одложува, а точниот датум ќе биде закажан наскоро.
 
 
Во петок, 27.11.2015 во 14 ч. во Амфитеатарот на ФИНКИ ќе се одржи покането предавање на тема Развој на софтверски продукти од страна на Ashant Chalasani,  CEO на euroblaze™, и специјалист за Е-трговија во Германија.
 

Ги покануваме сите заинтересирани да присуствуваат на настанот.

 
Дополнителни информации за предавањето и кратка биографија на предавачот може да најдете на следниот линк