РЕ-АКТИВ ДОО е софтверска компанија чиј главен фокус е развој на бизнис регистри. Во моментов ги повикуваме студентите на ФИНКИ кои се при крајот од своите студии и оние кои тукушто завршиле со своето додипломско образование да аплицираат за РЕ-ВИКЕНД натпреварот во .NET програмирање кој ќе се одржи на 4 и 5 јули во просториите на РЕ-АКТИВ. Натпреварот ќе биде поделен во два дела, тимски и индивидуален дел кои ќе влијаат во изборот на најдобриот. Победникот на РЕ-ВИКЕНД добива PlayStation 4 и договор за вработување во РЕ-АКТИВ.
 
Повеќе информации за натпреварот, како и информации за пријавување, можете да најдете во овој документ[PDF]