Дирекцијата за заштита на личните податоци во соработка со ФИНКИ организира Прв годишен форум за заштита на личните податоци за земјите од Западен Балкан во рамки на проектот „Континуирана поддршка за унапредување на системот за заштита на личните податоци“.

 

Настанот е од јавен карактер и ќе се одржи во Амфитеатарот на ТМФ на 2.2.2016 (вторник) со почеток во 9 часот. Агендата на настанот може да ја погледнете на следниот линк.