Дојдете и дознајте повеќе за културата на Гугл, која има најмногу придонесено при градењето и создавањето успешни производи кои се корисни за сите. 

Исто така ќе споделиме информации во врска со можностите и процесот на аплицирање за работни позиции за инженери и стажанти.

 

Пријавете се на bit.ly/finki2019 да го потврдите вашето присуство.

Настанот ќе се одржи на 17.09.2019 од 13 до 14 часот во АМФ на ФИНКИ.

 

1