Сакаш нови и интересни предизвици? Сакаш да истражуваш за нешто ново? Дали знаеш што е финтек?

Биди дел од првата бесплатна Финтек Академија во Македонија организирана од млади ентузијасти со поддршка од врвни експерти во индустријата. Развиј ги своите вештини и знаење во финансии и технологија и биди следниот иноватор на ново финтек решение!

Местата се ограничени! Затоа побрзај да се пријавиш на линкот во QR Code-от на постерот до 19.10.2022 година. Сите избрани учесници ќе бидат навремено информирани преку емаил за започнувањето на академијата.

Доколку имате било какво прашање, пиши ни на електронска пошта (fintech.macedonia@gmail.com) или погледенете ја нашата Facebook страна и LinkedIn страна.

Овој проект е поддржан од Амбасадата на САД. Мислењата, откритијата и заклучоците или препораките изнесени овде се на имплементаторите/ авторите, и не ги одразуваат оние на Владата на САД.

asd.png

0