Резервирајте го датумот!

6 декември, со почеток во 12.00 ќе се одржи CodeFu 2020 Winter Seasonal!

Доколку сеуште не сте регистрирани, може да го направите тоа на следниот линк: https://codefu.mk/register.html

thumbnail_fb-cover-winter-seasonal-round.jpg

0