БЕСТ Хакатон е 12 часовен натпревар, поделени во тимови од 3-5 студенти кои ќе треба да дадат креативно решение на проблем од web development, користејќи технологии кои ним им се познати. 

Апликациите се отворени до 10.12 (23:59ч.) на следниов линк.

За било какви прашања стоиме на располагање на нашите социјални медиуми @bestskopje.

Информациите за хакатонот може да ги најдете и на официјалната страна на хакатон hackathon.best.org.mk

1