Со поддршка од Советот на Европа, Dipolo фондацијата, ISOC, RIPE NCC и EURid, во периодот од 21.08 до 25.08 во Сараево, Босна и Херцеговина за прв пат ќе се одржи Balkan School on Internet Governence. Целта на овој настан е подигнување на свеста за најосновните прашања кои се однесуваат на управувањето со Интернет.

Сите заинтересирани кандидати може да аплициртаат на следниот линк. Крајниот рок за аплицирање е 29-ти јуни.

screen_shot_2017-06-24_at_9.30.47_pm.png

0