Почитувани,

На ден 10.10.2020 (сабота) од 12:00 е закажана јавна одбрана на докторска дисертација на кандидатката Даниела Мечкароска со наслов „ПРИМЕНА НА КВАЗИГРУПИ ВО КРИПТОКОДИРАЊЕ И БЛОК-ВЕРИГИ".

Јавната одбрана ќе се одржи во Амфитеатарот на ФИНКИ, а поради почитување на протоколите и мерките со тековната covid состојба, истата ќе може да се следи и на следниот линк.