logo_finki.png

Во понеделник 01.04 во 14:00 часот во амфитеатарот на Финки ќе се одржи отворена трибина со следните гости:

Јован Деспотовски од Фондот за иновации и технолошки развој

http://www.fitr.mk/

Симона Станковиќ од Social Impact Award 

https://socialimpactaward.net/

Александар Стамболиев од Бизнис Акцелераторот на УКИМ

http://accelerator.ukim.mk/

На трибината ќе се презентираат активностите на организациите од кои доаѓаат гостите, можностите што тие им ги нудат на студентите и правилата под кои студентите можат да земат учество во нив. Се покануваат сите заинтересирани студенти да учествуваат на настанот.

0