Компанијата SPD објавува отворен конкурс за работа и ги поканува студентите и дипломците на ФИНКИ да аплицираат.

SPD вработува еден кандидат без/со работно искуство за работната позиција Application Developer. Кандидатот кој ќе биде вработен ќе работи на развој и одржување на постоечкиот систем на апликации на компанијата, базирани на MS DotNet развојни алатки Oracle/MS SQL Server бази на податоци. Кандидатите со основни познавања на наведените технологии ќе имаат предност при изборот.

За подетални информации можете да контактирате со претставници на компанијата, како и да доставувате CV_ија преку следната меил адреса: info@spdcomputing.com

1