Компанијата qBit Solutions има потреба од графички дизајнер и ги повикува студентите на ФИНКИ да аплицираат. Заинтересираните кандидати можат да добијат подетални информации на овој линк.

 

Кандидатите својата биографија можат да ја испратат на jobs@qbit.mk.