РЕ-АКТИВ ДОО е софтверска компанија чиј главен фокус е развој на бизнис регистри. Во моментов ги повикуваме студентите на ФИНКИ кои се при крајот од своите студии и оние кои тукушто завршиле да аплицираат на следната отворена работна позиција: Специјалист за техничка поддршка.

ОДГОВОРНОСТИ

 • Одговарање на кориснички прашања и решавање на нивните барања
 • Документирање и анализа на кориснички проблеми
 • Редовно информирање и комуникација со корисниците за нивните барања
 • Следење на процедури и процеси
 • Пишување на техничка документација

КВАЛИФИКАЦИИ

 • Аналитички способности и внимавање на детали
 • Брзо учење на нови софтверски решенија и системи
 • Мотивирана личност со одлични комуникациски и меѓучовечки вештини
 • Подготвеност за работа под притисок и рокови
 • Подготвеност за работа во тим
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Основно познавање на програмирање и SQL
 • Познавање на српски јазик се смета за предност
 • Претходно работно искуство на слична позиција се смета за предност

Вашата биографија заедно со мотивациско писмо испратете ги на career@reaktiv.com.mk

1