РЕ-АКТИВ ДОО е софтверска компанија чиј главен фокус е развој на бизнис регистри. Во моментов ги повикуваме студентите на ФИНКИ кои се при крајот од своите студии и оние кои тукушто завршиле да аплицираат на следната отворена работна позиција: Специјалист за техничка поддршка.

                ОДГОВОРНОСТИ

         -  Одговарање на кориснички прашања и решавање на нивните барања 


         -  Документирање и анализа на кориснички проблеми 


         -  Редовно информирање и комуникација со корисниците за нивните барања 


         -  Следење на процедури и процеси 


         -  Пишување на техничка документација 
КВАЛИФИКАЦИИ 


         -  Аналитички способности и внимавање на детали 


         -  Брзо учење на нови софтверски решенија и системи 


         -  Мотивирана личност со одлични комуникациски и меѓучовечки вештини 


         -  Подготвеност за работа под притисок и рокови 


         -  Подготвеност за работа во тим 


         -  Одлично познавање на англиски јазик 


         -  Основно познавање на програмирање и SQL 


         -  Познавање на српски јазик се смета за предност 


         -  Претходно работно искуство на слична позиција се смета за предност 


Вашата биографија заедно со мотивациско писмо испратете ги на

 

  •  

1