Размислувате за професионален почеток на вашата кариера? Вклучете се во Smart Start програмата на Македонски Телеком. Учете од врвни експерти, споделувајте идеи и бидете дел од тимот којшто ја креира дигиталната иднина.

 

 

На 19-ти март, вклучете се на WebEx настанот, во 12:00 часот, преку следниот линк:
https://mktelekom.webex.com/mktelekom/onstage/g.php?MTID=ee7718e70a7bac5d88c743146dbdb9f2e

лозинка 1111

Дознајте што нуди Smart Start програмата и како можете да аплицирате за проектите.

Дотогаш, приклучете се на Facebook групата Smart Start во Македонски Телеком: http://bit.ly/3kqkvop

 

1