Во понеделник на 13.11.2017 год.  (понеделник) во 12.00 часот во Амфитеатарот на ФИНКИ ќе се одржи презентација за Embedded Talent  програма од Seavus. Се покануваат сите заинтересирани студенти да присуствуваат на овој настан.

Повеќе информации околу програмата и пријавувањето може да погледнете на следниот линк.

screen_shot_2017-11-09_at_4.21.14_pm.png

0