Во четврток (5.5.2016 год.) во 14:00 часот во Амфитеатарот на ФИНКИ ќе се одржи покането предавање на тема "Language Networks". Предавањето ќе го одржи вонр. проф.Сандра Мартинчиќ- Ипшиќ од Универзитетот во Ријека, Хрватска. 

Се покануваат сите зинтересирани да присуствуваат на предавањето.

Во прилог може да го погледнете апстрактот и кратката биографија на предавачот.

ДокументГолемина на документ
PDF icon Апстракт и биографија218.28 KB
0