Smart Services има потреба од практикант кој ќе работи во Yes Инкубаторот (yes.org.mk). Работното време е од 9 до 17 часот (понеделник до петок) флексибилно.

 

Практикантот треба да има познавање од Word Press (front end). За време на праксата кандидатот ќе има можност да ги научи сите работи поврзано со WordPress (settings, design, publishing, installations, etc.)

 

Кандидатите ќе добијат 6000 денари за покривање на патните трошкови. Сите заинтересирани да испратат емаил доvladimir@smartservicesltd.com.