Компанијата Johnson Matthey објавува оглас за летна пракса и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.

Повеќе информации може да најдете во датотеката во прилог.

ДокументГолемина на документ
PDF icon jmmk_internship_announcement_2016_poster.pdf343.03 KB
1