Во четврток (27.10.2022) во Амфитеатарот на ФИНКИ со почеток во 9:15 часот ќе се одржи покането предавање со наслов "Data Science for Sustainable Finance" од проф. Ирена Воденска, Професор и директор на програма за финансии при Boston University.

1