Во среда (10.5.2017) во 11 часот во Амфитеатарот на ФИНКИ ќе се одржи покането предавање на тема “IPC:Semaphores in Linux & C”. Предавањето ќе го одржи проф. д-р Daniela Asenova Gotseva, декан на Факултетот на компјутерски системи и контрола при Техничкиот универзитет во Софија.

Се покануваат сите заинтересирани да присуствуваат на предавањето.

На следниот линк може да го погледнете CV-то на проф. д-р Daniela Asenova Gotseva. 

1