Од 22-ри до 23-ти април во просториите на НЛБ банка АД Скопје се организра прв екстерен хакатон НЛБ Hackathon.

НЛБ Hackathon е викенд настан во организација на Valoso Hub, каде што тимови на програмери ќе работат на иновативни решениија за НЛБ банка АД Скопје.

Настанот ви дава можност не само да се стекните со ново искуство, туку и да се здобиете со ексклузивни награди, но и можност за потпишување договор со Валосо Хуб со кој својата идеја ќе ја претворите во реалност.

Кој може да учествува? Програмери со долгогодишно искуство во програмирање, како и нови програмери кои со одлични идеи за иновативни решенија.

Места се ограничени, побрзајте и се регистрирјте го вашиот тим тука:

За повеќе детали, посетете го следниот линк: http://www.valosohub.com/hackathon/

12gaerh.jpg

0