Нетцетера објавува отворени конкурси за работа во Скопје и ги поканува студентите на ФИНКИ да аплицираат.
 
За претставништвото во Скопје, Нетцетера распишува конкурс за следните работни позиции:
 
- Android Engineer
- iOS Engineer
- Testing Engineer
- Software Engineer
- .NET Software Engineer
- Project Manager
- Database Administrator
- Application Support Specialist
 
За претставништвото во Охрид, Нетцетера распишува конкурс за следните работни позиции:
 
- Android Engineer
- iOS Engineer
- Software Engineer
- .NET Software Engineer
 
Заинтересираните кандидати може да аплицираат на http://jobs.netcetera.com.mk
 
 
1