Како АI (Вештачка интелигенција) може да ти помогне да освоиш студентска стипендија? Предложи решение кое ќе помогне да се спречи загадувањето на воздухот во Скопје.

Пополнете ја пријавата и одговорете го прашалникот на следниот линк https://forms.gle/mjzrQ5xfThmd4Ba67
Првиот со најдоброто решение ќе добие стипендија додека за второ и трето место ќе подариме членски депозит и сертификат за учество.
Прочитајте повеќе на следниот линк: https://www.fulm.com.mk/natprevar-za-studentska-stipendija-bidi-pottik-za-reshavanje-na-opshtestven-problem-i-osvoj-studentska-stipendija/

baner-stipendija.png

0